sor logo k

Sabah Haberleri

Filter has no result

Popular

Filter has no result
Gündem

Gündem (10)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paralelin tarifini yaptı. Erdoğan, Benim için paralel, 'tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanet' dedi.

 Kriter dergisi, yayın hayatına başladı. siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) bünyesinde hazırlanan dergi, ilk sayısıyla raflarda yerini aldı. Fahrettin Altun’un genel yayın yönetmenliğinde aylık periyotta yayımlanacak derginin ilk sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir söyleşi gerçekleştirildi. 

Sonar Araştırma Şirketi, Meral Akşener’in MHP Genel Başkanı olması durumunda yeni bir seçimde CHP’yi geçeceğini iddia etti.

 

Araştırmada parlamenter sistemin devamını isteyenlerin oranı yüzde 58,8 olurken, başkanlık sistemini isteyenlerin oranı ise yüzde 32,7’de kaldı.


Araştırmada aynı sorudan elde edilen verilere kararsızlar da eklenince Meclis’e yalnız Ak Partı ve CHP girerken HDP ve MHP barajı geçemiyor.

Diyarbakır’da askeri zırhlı aracın bir kadına çarparak ölümüne neden olması, olayların çıkmasına neden oldu. Kaza yerinde toplanan öfkeli kalabalık, askeri araca taş ve sopalarla saldırdı.

Kaza, Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesi Gevran Caddesi üzerinde bugün saat 13.15 sıralarında meydana geldi. Askeri zırhlı araç cadde üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Aracın altında kalan kadın, öldü.

Yurt gezilerine devam eden MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener bugün de Balıkesir'i ziyaret ederek partililerle buluştu.

İstanbul'dan karayoluyla Balıkesir'e hareket eden Akşener'in kafilesini Bursa Çevreyolu çıkışında da Bursalı partililerin oluşturduğu bir grup karşılayıp sevgi gösterilerinde bulundu. Kafileye buradan 100'den fazla aracın da katılımından sonra MHP bayraklarıyla süslü araçların oluşturduğu görkemli konvoy Balıkesir'e devam etti.

tusiat

TÜSİAD Yönetim Kurulu, TBMM Başkanı'nın laiklik ilkesinin yeni Anayasa'dan çıkarılması önerisi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi;

Padişah 2. Abdülhamit Han`ın Fransızlara çizdirdiği ve bugün Karadeniz-Akdeniz yolunun birinci etabı olan Ordu-Sivas bağlantısı tamamlanma aşamasına geldi.

2. Abdülhamit'in 1876 yılında tahta çıkmasının ardından Anadolu'nun bölgelerini birbirine kavuşturmak amacıyla 1890 yılında Fransız mühendislere çizdirdiği Ordu-Sivas yolu 126 yıl sonra tamamlanma aşamasına getirildi. Dağları delerek inşa edilen, Karadeniz'i İç Anadolu'ya bağlayacak en kısa yol olan ve halen tehlikeli virajlarla dolu 114 kilometrelik Ordu- Mesudiye yolu 88 kilometreye düşecek. Bunun yanı sıra 3.5 saat olan Mesudiye- Ordu güzergahı da 1 saate inecek. 325 km olan ve 5 saat süren Ordu- Sivas yolu ise 2.5 saate düşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İmam Hatip Gençlik Buluşması'nda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Gençlik Buluşması'nda açıklamalarda bulundu.

ÖNDER (İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği)'in düzenlediği toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmam Hatip'li öğrencilere seslendi. Erdoğan bazı çevrelerin Osmanlı'nın yakın tarihindeki başarıların kasten unutturularak zaferi hezimetmiş gibi göstermek istediğini söyledi.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce at pretium felis. Integer aliquam lectus
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce at pretium felis. Integer aliquam lectus
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce at pretium felis. Integer aliquam lectus

Hava durumu istanbul

ISTANBUL

Go to top