sor logo k

Şöhret

Şöhret (17)

Acı haberi alanlar hastaneye koştu. Aort damarının yırtılması sonucu hastanede tedavi altına alınan 59 yaşındaki ünlü sanatçı Oya Aydoğan'ın ölüm haberini alan sevenleri, hastaneye koştu. Hastaneye gelen komedyen Ceyhun Yılmaz başsağlığı dileyerek, "Birkaç gündür kötü haber bekleniyordu ama seslendirilmiyor" dedi.

Oya Aydoğan'ın ameliyatı 12 saat sürdü, işte son durumu!

Oya Aydoğan dün akşam evinde patates kızarması yerken boğazına takılan kızartmayı çıkarmak için yoğun çaba sarf edince aort damarını yırttı. Acil olarak Ulus’taki Liv Hospital hastanesine kaldırılan Oya Aydoğan, 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Doktorlar ünlü oyuncunun hayati tehlikeyi atlattığını açıklandı. Oya Aydoğan'ın dostları hastaneye akın etti.

Demet Akalın, her doğum gününde kendisine pahalı hediyeler alan eşi Okan Kurt’a aynı şekilde karşılık verdi. Ünlü şarkıcı, eşinin bir AVM turu sırasında vitrinde görüp beğendiği Audemars Piguet marka saati satın alıp doğum gününde Kurt’a sürpriz yaptı. Akalın, markanın en yeni modeli olan Royal Oak Offshore için 100 bin lira ödedi.

GÜNEŞ

Geçtiğimiz günlerde Pınar Dilek ile Tarabya'daki evinde nikah masasına oturan Tarkan bugün Almanya'da düğün yaptı.

Günler öncesinden düğün hazırlıkları için Almanya'ya giden Tarkan ve Pınar Dilek bugün Almanya'da aile yakınlarının yer aldığı bir organizasyonla düğün yaptı.

Antalya-İstanbul seferini yapan THY uçağında emniyet kemeri takmayan ve mahkemelik olan Türk müziğinin divası Bülent Ersoy'a sevindirici haber geldi. Bülent Ersoy emniyet kemeri davasında mahkeme tarafından beraat etti. Bülent Ersoy hapse girecek mi? Bülent Ersoy beraat etti mi?

TRT 1’de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Engin Altan Düzyatan'ın Mahsun Kırmızıgül ile Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği "Romantik Komedi" filminde oynamasını istemediği iddia edildi.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2016'da diskalifiye şokunun ardından haftanın ilk eleme adayı Gizem Kerimoğlu oldu. Gün geçtikçe heyecanın ikiye katlandığı Survivor 2016'da eleme önümüzdeki hafta yapılacak.

Ne yazık ki, bu programı kaydederken bir sorun olmuş, dolayısıyla bu video radyo kaydı değildir. Ben de durum böyle olunca, o akşam çaldığım tüm şarkıları peşpeşe koydum ve bir video yaptım. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce at pretium felis. Integer aliquam lectus
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce at pretium felis. Integer aliquam lectus
  •  Başlangıç 
  •  Önceki 
  •  1  2 
  •  Sonraki 
  •  Son 
Sayfa 1 / 2
Go to top